Szerintetek érdemes paráznom? HIV.
Figyelt kérdés
Van egy lány, akit tegnap ujjaztam és nyaltam(számban van 1 seb de már eléggé gyógyul szóval már nem fáj egyáltalán), de inkább ujjazás volt. Előtte pár héttel volt 1 csávóval(asszem csak orál volt) aki sok csajjal volt már.. És most kicsit parázok, hogy elkapta tőle én meg tőle.. Túlparázom szerintetek?2012. jún. 10. 10:20
1/1 anonim válasza:
Túl, ugyanis messze nem a HIV a leggyakoribb nemi úton terjedő fertőzés, és a leírtak szerint nincs is túl komoly esély, hogy átadja, ha esetleg fertőzött.
De általában nem mondnám, hogy semmi okod aggódni. Figyelj a szádon nem jelenik-e meg valami elváltozás, esetleg menj el egy szűrésre.
Utána meg egy kicsit felelősségteljesebb nemi életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!