Nagyon fáj a torkom és holnap osztálykirándulás?! Sürgős!
Figyelt kérdés
Nagyon elkezdett fájni a torkom, ami persze nem egy komoly betegség csakhogy holnap megyünk osztálykirándulásra, strandolni és fagyizni is fogunk. Az orrom nem folyik és lázam sincs csak egy kis hőemelkedés (37,1 fok..Találtam itthon Mebucaint (sajnos csak 3 szem volt belőle) vagy van még itthon Neo Citran vagy ez csak megfázásra jó(torokfájásra nem)?2012. jún. 8. 22:31
1/9 anonim válasza:
vágj be neocitrant meg ha van algopiryn vedd be és takarózz be, hogy kiizzadhasd a betegséget. Nekem is ugyanígy kezdődött...:S
2/9 anonim válasza:
Igyál meleg zsálya, kakukkfű, vagy kamilla teát. Gargarizálj sós vízzel, és egyél mézet, de utána ne igyál semmit legalább egy fél óráig, hogy rajta maradjon a méz a nyálkahártyádon.
3/9 A kérdező kommentje:
csipkebogyó tea van csak itthon, az is megteszi?
2012. jún. 8. 22:41
4/9 anonim válasza:
vegyél be sok C vitamint (1-2000 mg.) nekem ez legtöbbször megállítja a kezdődő betegséget.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat..hát nagyon remélem hogy holnapra jobban leszek
2012. jún. 8. 23:09
7/9 anonim válasza:
Na milyen volt az osztály kirándulás??
8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon jó volt :)
Még most is fáj a torkom de a kirándulás alatt időm sem volt a torokfájáson problémázni igaz volt hogy éreztem azt hogy nem a vagyok igazán a toppon (szerintem hőemelkedésem volt)de reggel-este 1-1 szem algopyrinnnel meg gyulladáscsökkentővel túléltem :D
2012. jún. 10. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!