Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » El lehet így végezni a vizsgál...

El lehet így végezni a vizsgálatot?

Figyelt kérdés

6 hete allergiás náthában szenvedek. Mivel gyerekkoromban volt már ilyesmi a nyírfa miatt, erre gyanakodtunk. El is kezdtem szedni rá a Xzyzal nevű készítményt.

A tüneteim enyhültek, de nem tűntek el. És már vége van a nyírfa virágzásnak. Reggelente főleg nagyon rosszul vagyok.

Így elmehetek orvoshoz? Jól tudom, hogy a gyógyszer szedése miatt nem tudják elvégezni a vizsgálatot, hogy mire vagyok allergiás?

Köszönöm szépen a válaszokat!

2012. jún. 6. 10:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem sem tudják elvégezni, nekünk mindig szezonon kívül kell menni. Nincs sok értelme nyáron abbahagyni a gyógyszert és haldokolni két hétig, csak hogy megtudd, mire is vagy allergiás. Majd télen elmész. Esetleg a háziorvosoddal megtárgyalhatod, hogy addig mi a teendő.
2012. jún. 6. 10:29
 2/2 anonim ***** válasza:
Biztosan nem végzik el a vizsgálatot, hisz pollen "szezon" van! Én azért fölkeresnék egy allergológiai szakrendelést a helyedben egyrészt mert a kezelésedet ott tudják beállítani (lehet, hogy már másféle gyógyszerre van szükséged, vagy mellé másra is). Arról nem beszélve, hogy a beállított gyógyszert a szakorvos kedvezményesen írja.
2012. jún. 7. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!