Milyen fertőzések vannak most a levegőben, vagy mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
Három napja folyamatosan hányok, akármit eszek, vagy iszok, minden kijön belőlem. Olyan a hasmenésem, mintha a vízcsapot nyitották volna meg, emellett néha begörcsöl a hasam, ráz a hideg, szédülök, fáj a fejem, és lázam van. Aludni nem nagyon tudtam az óránkénti hányás miatt. Ma délután megyek dokihoz, de már most annyira fáj a hasam, meg a mellkasom a sok hányástól, hogy majd bele pusztulok.2012. jún. 5. 08:02
1/8 anonim válasza:
Ezek lehetnek a szalmonella tünetei is. Jól teszed, hogy orvoshoz mész.
Igyál rengeteg folyadékot!
2/8 anonim válasza:
a savtól fájhat de ha még 3 nap után is hánysz az nagyon veszélyes mert kiszáradhatsz sztem az ügyeletre menj be mert ez nem veszélytelen! de valószínűleg calici vírus vagy szalmonella vagy mittomén sokminden lehet
3/8 A kérdező kommentje:
Inni nem nagyon tudok, hiába próbálok, iszok egy kortyot és egyből rosszul vagyok tőle.. :-( egy pirítóst akartam megenni most, a felét sikerült is, de egyből kijött..
2012. jún. 5. 08:11
4/8 A kérdező kommentje:
Van amikor csak öklendezek, mert nemtudok mit kihányni.. :-(
2012. jún. 5. 08:12
5/8 anonim válasza:
ezzel azonnal ügyeletre kéne menni, , hogy ne száradj ki, ott pótolják a folyadékot. sztem ne várd meg a délutánt.gyógyulj meg
6/8 anonim válasza:
Igen,szerintem is mielőbb fordulj orvoshoz,mert kiszáradhatsz!Akármennyire is rossz,a folyadékot minig pótold!Ott majd kapni fogsz infúziót,meg kivizsgálnak és majd jobban leszel!Meg a láz miatt is fontos inni!Jobbulást!!!
7/8 anonim válasza:
Uhh tavaly ilyen betegsége volt a barátomnak, tényleg nagyon durva, semmit nem tudott megenni vagy meginni, mindent kihányt vagy alul kijött. Menj orvoshoz minél hamarabb, tényleg akár az ügyeletre is, mert ez így nem élet, ő majd felír valamit és jobban leszel. Ha igy folytatod infúzió lesz a vége...
8/8 anonim válasza:
Emlékszem hogy ő valami kúpot használt, mivel a gyógyszert is kihányta... Küldj el vkit a patikába hogy vegyen kúpot(hányás hasmenés csillapitot) hogy egyáltalán eljuss a kórházig..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!