Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mitől lehet ez? Még próbálkozz...

Mitől lehet ez? Még próbálkozzak, vagy mondjak le arról, hogy fülbevalóm legyen?

Figyelt kérdés

2009. február 27.-én szúrták át a fülem, vagyis most egy fél éve.

Simán be tudom rakni és ki tudom venni a fülbevalót, de van egy gond!

Amikor kiveszem a fülbevalót, hogy megtisztítsam, a fülemből, hátul mindig genny folyik ki, és nem is olyan kevés (szerintem). És úgy érzem van egy kis bog is a fülembe.

Ma mikor tisztítottam a fülbevalót, azt a bogot megnyomogattam, "megmaszíroztam", és amikor megnyomtam a fülemet (úgy mintha egy pattanást nyomnék ki), akkor még több genny jött ki. Miután csak valami átlátszó folyadék jött ki, megint megnyomogattam a bogot, és még jött ki genny!

Mitől lehet ez? Túl érzékeny a fülem, és nem bírja az ékszert? Jobb, ha lemondok a fülbevalóról?

Ezüst fülbevalóm van, ha ez számít valamit!

15/F

Köszi a válaszokat!

2009. jún. 30. 22:19
 1/9 anonim ***** válasza:
lehet hogy csak az ezüstre vagy allergiás.Menny el bőrgyógyászhoz ott majd pontosabban megtudják mondani.de be is kenheted átlátszó körömlakkal a fülbevalót akkor lehet hogy jó lesz.Ha kipróbálnád várd meg míg meggyógyul nehogy jobban begyulladjon.
2009. jún. 30. 22:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

az a röhej, hogy a bizsura vagyok allergiás,de az ezüsttől is fáj. de csak a fülem.

orvosi fémet használok.

2009. jún. 30. 22:35
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 3 lyuk van a fülemben. 2-vel nem is volt gond, de a 3.-nál pont ezek a tünetek voltak. Mondjuk az is igaz, hogy a 3. lyukat én csináltam itthon. Biztos nem volt tökélletesen fertőtlenitve a tűm. Vettem a gyógyszertárba valamilyen gyulladáscsökkentő krémet és azzal kenegettem. Először csak kemény lett a csomó és végül szép lassan eltűnt, felszivódott. De bizony hosszú hónapok kellettek hozzá. Egyébként meg az én fülem sem birja az esüstöt. Próbáld ki, hogy aranyat teszel bele. Sok sikert!
2009. jún. 30. 22:37
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem 6 juk van a fülemben, kettő születésem után lett csinálva, 4 pedig két éve, nekem is begyulladtak, pedig allergén mentes fülbevalót tettek bele, és a hozzá adott ápolóoldat nem ért semmit, ami viszont bevált az a Betadine, ez nagyon jó volt, és kitartással nekem is meggyógyult, ezen kívül mindig kifőztem a fülbevalókat!este kend be vele a jukakat, meg a hátulját is, jó bőven, ha nem akarod, hogy olyan legyen a párnád, akkor tegyél a fejed alá törölközőt (kimosható a betadine), jó még a Hiperoxod, azt meg rá kell cseppenteni, és hagyni pezsegni,mig pezseg, addig kell csepegtetni ez a két szer bevált, meggyógyultak! És vegyél bele aranyat vagy orvosi fémet :)

22l

2009. jún. 30. 22:48
 5/9 anonim ***** válasza:
#lyukat (persze :)
2009. jún. 30. 22:49
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Hol lehet kapni ilyen orvosi fém fülbevalót? És az milyen, mert most egy ezüst kis dobókocka van benne, és nem szeretném, ha más alakú fülbevalót kéne hordanom! Inkább megválok tőle...:(

2009. júl. 1. 12:04
 7/9 anonim ***** válasza:
szerintem ahol testékszert lehet kapni, ott van orvosi fémből is, mert általában a piercingek abból vannak, de próbálkozhatsz olyan helyen is, ahol másfajta fülbevalókat árulnak, aranyat, ezüstöt..:)
2009. júl. 2. 20:00
 8/9 anonim ***** válasza:

Mi az a bog?xĐ

Szerintem vedd ki egy ideig,engedd egy kicsit benőni,újra lövesd ki,és akkor 3 hétig ilyen orvosi fülbevalót használj:D

2010. ápr. 8. 21:35
 9/9 anonim válasza:
ez szokványos ha nagyon friss a lyuk egyik barátomnak is régen ki volt utána újra össze nőlt mert nem hordott fülbevalót és miután újra kilyukasztották neki is begyulladt de mára semmi baja
2010. szept. 24. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!