Mitől lehet ez? Még próbálkozzak, vagy mondjak le arról, hogy fülbevalóm legyen?
2009. február 27.-én szúrták át a fülem, vagyis most egy fél éve.
Simán be tudom rakni és ki tudom venni a fülbevalót, de van egy gond!
Amikor kiveszem a fülbevalót, hogy megtisztítsam, a fülemből, hátul mindig genny folyik ki, és nem is olyan kevés (szerintem). És úgy érzem van egy kis bog is a fülembe.
Ma mikor tisztítottam a fülbevalót, azt a bogot megnyomogattam, "megmaszíroztam", és amikor megnyomtam a fülemet (úgy mintha egy pattanást nyomnék ki), akkor még több genny jött ki. Miután csak valami átlátszó folyadék jött ki, megint megnyomogattam a bogot, és még jött ki genny!
Mitől lehet ez? Túl érzékeny a fülem, és nem bírja az ékszert? Jobb, ha lemondok a fülbevalóról?
Ezüst fülbevalóm van, ha ez számít valamit!
15/F
Köszi a válaszokat!
az a röhej, hogy a bizsura vagyok allergiás,de az ezüsttől is fáj. de csak a fülem.
orvosi fémet használok.
Nekem 6 juk van a fülemben, kettő születésem után lett csinálva, 4 pedig két éve, nekem is begyulladtak, pedig allergén mentes fülbevalót tettek bele, és a hozzá adott ápolóoldat nem ért semmit, ami viszont bevált az a Betadine, ez nagyon jó volt, és kitartással nekem is meggyógyult, ezen kívül mindig kifőztem a fülbevalókat!este kend be vele a jukakat, meg a hátulját is, jó bőven, ha nem akarod, hogy olyan legyen a párnád, akkor tegyél a fejed alá törölközőt (kimosható a betadine), jó még a Hiperoxod, azt meg rá kell cseppenteni, és hagyni pezsegni,mig pezseg, addig kell csepegtetni ez a két szer bevált, meggyógyultak! És vegyél bele aranyat vagy orvosi fémet :)
22l
Köszi a válaszokat!
Hol lehet kapni ilyen orvosi fém fülbevalót? És az milyen, mert most egy ezüst kis dobókocka van benne, és nem szeretném, ha más alakú fülbevalót kéne hordanom! Inkább megválok tőle...:(
Mi az a bog?xĐ
Szerintem vedd ki egy ideig,engedd egy kicsit benőni,újra lövesd ki,és akkor 3 hétig ilyen orvosi fülbevalót használj:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!