Mi okozza a körmön a fehér foltot?
Figyelt kérdés
Konkrétan milyen vitamin vagy ásványi anyag hiánya? (Mewrt annyira értelmesek ezek a fitness oldalak, mindenhol annyit írnak, hogy vitamin hiány... most ettől nagyon okos lettem :) Majd neki is azt mondja a doki, hogy valamilyen beteg vagy, szedjél rá valamilyen gyógyszert... Ezt kb. felesleges ilyen oldalakon leírni...2012. máj. 21. 17:04
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
Nekem régen volt fehér pöttyöm, nem zavart. Mások mindig mondták, hogy d-vitamin hiány miatt. Na hogy ez igaz-e nem tudom, nem ettem semmi vitamint, csak úgy kinőttem a pöttyöket.
3/3 anonim válasza:
"The presence of leukonychia is not a sign of a lack of vitamin"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!