Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Szexeltem egy prostituálttal...

Szexeltem egy prostituálttal óvszerrel, nem volt orális szex csak sima szex, mennyi esély, hogy elkaptam valamit?

Figyelt kérdés
Ti elmennétek AIDS tesztre?
2009. jún. 27. 11:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
89%

Nem lett semmi bajod!Ha nem szakadt ki a gumi akkor no para!

Csak kíváncsiságból kérdem minek mentél el qához?Mennyit fizettél érte?És még azt,hogy nem volt gusztustalan?Mármint kellemetlen szagú.Hisz mégis csak kinn állnak az utcán és nem biztos,hogy te voltál az első neki azon a napon.Ezekre mindig kíváncsi voltam kérlek válaszolj!Köszi!:)

2009. jún. 27. 15:56
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem volt gusztustalan, sőt...nagyon ápolt és szép nő volt, háznál volt, le lehet zuhanyozni meg minden. Profi.
2009. jún. 27. 22:46
 13/14 anonim ***** válasza:
98%
akkor nem lehet bajod.hidd el azok akik häzhoz mennek igényes länyok äm.én külföldön dolgoztam luxusclubba..és énis äpolt,igényes läny vagyok.mär abbahagytam mert van 1 kisfiam,de ne feledjétek el,senkit nem szabad lesolni azért amit csinäl,vagy amilyen ö,hiszen nem tudod mit miRét csinäl!és amig nem tudsz erröl az oldalrol többet,inkäbb ne is irj sértö szavakat egyikre sem,max azokra akik utcän ällnak..
2009. jún. 28. 01:45
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt birom ezen az oldalon,hogy van egy adott kérdés,és mindenre kitérnek(egyesek)tisztelet a kivételnek!!!!,hogy miért is csinálta amit....közben meg arra nem válaszol(nak)amire a kérdező tényleg kíváncsi!

(bocs de kikívánkozott)

2009. jún. 28. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!