Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ki vegyük a kullancsot, vagy...

Ki vegyük a kullancsot, vagy hagyjuk holnapra az orvosra?

Figyelt kérdés

Kb egy hete belém jött egy kullancs.Most már csíp és érzem,zavar.Lehetnek e más kellemetlenségek ha még egy napot bennem tartom?Álljunk neki szakszerűtlenül kivenni?

Tegnap alacsony volt a vérnyomásom.Lehetett ettől?

alacsony a vércukrom is

2012. máj. 13. 21:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
8as vagyok és revidiálnám az álláspontomat! :/ Ha már ilyen duzzadt -mondjuk nekem ilyen még sos volt- tényleg nem tudod kézzel megfogni -tlán még csipesszel sem-, hogy ne nyomnád vissza a béltartalmat... (FHUJJJJ) úgyhogy lehet, hogy télleg kell az a kanál, hogy jól a tövénél meg tudd fogni! Vagy télleg a doki reggel! HM!?! nehézügy!
2012. máj. 13. 22:25
 12/15 A kérdező kommentje:
Majd holnap megírom hogy oldottam meg
2012. máj. 13. 22:29
 13/15 anonim ***** válasza:
Lyme-kór, Agyhártya gyulladás és még számtalan betegséget kaphattál 1 hét alatt. Gratula
2012. máj. 13. 22:31
 14/15 anonim ***** válasza:

#8-as,11-esnek

Pár éve ingyen bevizsgálták a kullancsot, az idén 4500 Ft, és 2 hét múlva jön válasz.

2012. máj. 13. 22:59
 15/15 A kérdező kommentje:

Másnap reggel,öltözés közben leesett a kullancs a nyakamról.Épp az orvos asszisztenséhez indultam.Ezt nem vettem észre.Miközben megmutattam azt kérdezte:

Hol van a kullancs?

Én csak a hűlt helyét tudtam megmutatni:,egy piros daganatot,a közepén fekete ponttal.Azt hiszem letört,de a feje bent maradt.

2012. máj. 14. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!