Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » 2. napja megy a hasam, semmitő...

2. napja megy a hasam, semmitől nem áll el a Lopedium tablettától sem, pedig mástkor elállt ettől. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Amint ennék kekszet vagy banánt rögtön megyek a wc-re és vízszerű a székletem ásványvizet próbálok egyfolytában inni ...iszonyatosan görcsöl a gyomrom és a hasam de a háziorvos nem mondott rá semmit... meddig tarthat ez??
2012. máj. 2. 22:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Amíg ki nem száradsz. Szerintem ballagj be vele a legközelebbi sürgősségire, lehet bármilyen bélrendszeri fertőzés, ne játssz vele.
2012. máj. 2. 23:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Ne igyál csak csapvizet és vegyél be 4-5 szem Carbo activatust (széntablettát). A patikában vény nélkül kapható.
2012. máj. 2. 23:02
 3/7 anonim ***** válasza:

igyál sok folyadékot, ehetsz főtt krumplit, vagy fokhagymás pirítóst.

vagy sürgősségi. ahogy mondták.

2012. máj. 2. 23:03
 4/7 anonim ***** válasza:

sürgősségi,széntabletta és az otthoni praktika

keksz csak reszelt répába vagy almába az hatásos

2012. máj. 2. 23:09
 5/7 A kérdező kommentje:
már 3 felé hasfogót próbáltam ebben a két napban de semmi sem hatott és a sürgősségin is csak ennyit fognak m mondani.. de köszönöm a válaszokat remélem megnyugtat!!!
2012. máj. 2. 23:11
 6/7 anonim ***** válasza:
ucso vagyok..akkor a répa ill alma jó lehet...nekem az jött b mindig
2012. máj. 3. 10:22
 7/7 anonim válasza:
Nekem 3 hete kezdodott..elso heten ejjel nappal wc, szedultem, nem ettem, csak ropi, repa, krumpli, viz, tea..ugyeletre mentem este miutan kicsit jobb volt es nem sz*rtam be..:D ott a hasara csapott az orvos es azt mondta bakterialis..szedtem a gyogyszert 4 napig a lopedium utan, valami tisztito,meg szekletfogo..de semmi mar 3 hete megy a hasam...ma kicsit jobb..de lekopogom mert mindig elszolm magam...
2013. szept. 3. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!