Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi ez a szám szélén? Már...

Mi ez a szám szélén? Már másodszor jön elö.

Figyelt kérdés
Sosem volt herpeszem. 2-3 honapja valami kiütötte a szám,ha kinyitottam vagy evés közben fájt a széle,mintha kicsit szakadt volna ha kicsapta volna valami. Csak akkor puhult ha bekentem krémmel de undoritoan nézett ki. Most elmult. ès megint kijött 2 napja egy kicsi..megint fáj az egyik szélén,mi az isten lehet ez? Nem iszom mások után se semmi. Ha nem herpesz akkor mi? Mit szedjek rá?

2012. ápr. 30. 06:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez herpesz. Vegyél rá gyógyszertárban krémet. Most már van tapasztalatod, máskor ha érzed a feszülést, kis égető érzést, azonnal kend be. Nekem segít,ha fehér fogkrémmel bekenem, míg nincs rá rendes krémem.
2012. ápr. 30. 06:54
 2/6 anonim ***** válasza:

mi az h az egyik szélén?

a szájzugban?csak meg tudod állapitani,a herpesz hólyag.

ha a szájzugodban van akkor lehet vitaminhiány vagy benyaltál valamit..az lehet attol is h más utan ittál.

B vitamint szedj.

2012. ápr. 30. 07:36
 3/6 anonim ***** válasza:
A kiújuló herpest kiválthatja: menses, gyomorrontás, influenza, idegesség, stressz , de csatlakozhat más fertőző betegségekhez is, pl:tüdőgyulladás. Amikor érzed, hogy el kezd viszketni a szád széle, azonnal fagyaszd le jégkockával. Így nem fognak kijönni a hólyagocskák.Ha már kijöttek, ne puhító krémmel kend be, hanem szárítóval, pl: fogkrém, vagy gyógyszertári kenőcs.
2012. ápr. 30. 07:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Ilyen van a szád szélén? [link]
2012. ápr. 30. 09:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Bocsi, itt az igazi [link]
2012. ápr. 30. 10:15
 6/6 lencsés fanni válasza:
nem herpesz..nekem is szokott ilyen lenni kucikos..ezüstkoloid rá a legjobb :)
2012. ápr. 30. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!