Az milyen betegség hogy a feje felfele nőtt? 2. A kis gyereknek a háta meg a hasa ilyen nagyon duzzatt volt és nem dagadt xddd 3. Úgy néz ki mint 1 gyerek pedig már 30 éves?
A hatalmas pattanásokkal nem erre gondolsz? [link]
1-2 éve bejárta az internetet ez a kép a 76 milliméteres pattanásról, de nem sikerült bizonyítani, hogy valóban mi is ez.
Ha nem ezt kerested, sajnálom.
nem vagyok orvos, de leszek (remélem) :)
A duzzadt hason még gondolkodom.
Tudom amit ide most belinkelek elég g*ci 1 blog [link]
Na innen szeretnem a 4. képen láttotat az 5. 13. 14. 15.
Attól tartok van a képek közt jó néhány baromság is. Fejlődési rendellenességek miatti vetélés, abortusz stb. Sziámi ikrek, parazita ikrek is akadnak a képek között. A fennmaradó jó néhány kérdésedre a választ sajnos már nem tudom.
"Am miért baj h ilyen érdekel?:o"
Dehogy baj, csak furcsa, hogy ennyi idősen ilyen dolgok után érdeklődsz. Nézzük a jó oldalát: bizonyos szempontból talán még ez az idióta blog is hasznos lehet... De ne feledd: ne higgy el mindent, amit egy képen/ neten látsz!
Remélem azért valamennyire hasznosak voltak a válaszaim! :)
Ja hogy erre gondoltál? Kár, hogy nem jöttem rá :D 5,4 kilós tumor nőtt a száján/nyelvén ha jól emlékszem.
A sziámi ikrek egyik típusa, amikor csak az egyik iker fejlődik ki teljesen, a másik iker csak részlegesen fejlett, gyakran torz, súlyos testi hiányosságokkal rendelkezik. Például csak a feje fejlődik ki. 10 ilyen esetet jegyeztek fel eddig a világon, ebből mindössze 3-an maradtak életben (állítólag).
Kínai orvosok azt állapították meg egy hatalmas hasú 1 éves kislányról, hogy parazita-iker növekszik benne (tehát mintha egy évesen terhes lenne, akkora a hasa, a parazita iker az ő szerveit használja az életben maradáshoz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!