Hejj kérdése:
Mitől sípol egyfolytában a jobb fülem?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 13. 15:31
1/9 anonim válasza:
Ennek rengeteg oka lehet, (erek, vérnyomás, lelki ok, pajzsmirigy, orr-fül-gégészeti dolog, stb), ki kell vizsgáltatni.
2/9 anonim válasza:
Hány napja sípol?
Sok oka lehet... Megfázástól, zajártalomtól, esetleg kezdődő fülzúgás...
Keringési zavar a belsőfülben pl.
Ha nem múlik el, kérj tanácsot orvostól.
3/9 A kérdező kommentje:
már egy ideje elég keményen meg vagyok fázva, és a az a fülem be is van dugulva napok óta. nyilván ettől van, de ha jól vagyok akkor is szokott néha
2012. ápr. 13. 17:02
4/9 anonim válasza:
Meg fázástól biztos, de ha utána is szokott akkor tinitusod is lehet, fülzúgás, ami legalább 50 féle betegség tünete, amire nem jellemző a kigyógyulás, csak ha kitudja egy jó fül-orr gégész stb.. orvos nyomozni.
5/9 anonim válasza:
Nekem is így kezdődött a tinnitus-om, magyarul fülzúgás, azóta fél év telt el, és rosszabb lett. Későn mentem orvoshoz, nem tudtak javítani a helyzetemen, azt ajánlom menj vizsgálatra, mert nagyon nehéz ezzel élni!
22 éves vagyok, és minden éjszaka hiányzik a teljes csend.
6/9 anonim válasza:
Én 55 vagyok, és nekem is sípol hónapok óta, szintén a jobb fülem. Pár hónappal ezelőtt tis volt ilyen, de akkor a hallásom is nagyon megromlott, akkor egy fülmosás segített. Fülzsír is okozhatja, ezt a legkönyebb gyógyítani.
7/9 anonim válasza:
Én kb. 5 éve megtanultam lebegni a vízen és sokat gyakoroltam,(ilyenkor ugyebár belemegy a fülbe a víz) és egyszer csak elkezdett zúgni a bal fülem. Elmentünk kivizsgáltatni, de nem jöttek rá mitől meg hogy hogy múlhatna el. Azóta is zúg, csak már megszoktam és szinte fel sem tűnik, csak ha kifejezetten erre figyelek.
8/9 anonim válasza:
6-os vagyok. A 7-től kédem hogy hány éves vagy?
A víztől ilyen nem múló zúgás?
9/9 A kérdező kommentje:
nem vészes amúgy, csak este amikor aludni próbálok akkor hallom az egyik fülemen. megfogadom az előző válaszolók tanácsát, és azét csak megnézetem fülésznél.
2012. ápr. 21. 22:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!