Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Akik L-tiroxint szednek, hogy...

Akik L-tiroxint szednek, hogy szeditek?

Figyelt kérdés

Szóval a férjemnek kell sajnos szednie és ugyebár rajta van,hogy étkezés (reggeli) elött fél órával célszerű bevenni ill. addig ne is igyon. Ti betartjátok ezt?

Ő nagyon szenved, reggelente marha szomjas, plusz alapból korán kell kelnie, így pedig fel kel még fél órával hamarabb,hogy tudjon rendesen aztán kávézni meg ilyenek.

Ti hogy szeditek?

A patikában megkérdezte, de a csajszi csak annyit tett,hogy felolvasta neki mi van a használati utasításban...hát köszi, olvasni mi is tudunk. A dokihoz csak 2 hónap múlva kell visszamennie, így nincs akitől megkérdezhetné,hogy tényleg annyira fontos,hogy ne igyon folyadékot fél óráig bevétel után?

KÖszi, aki tud segíteni!

2012. ápr. 2. 14:24
 1/5 anonim ***** válasza:

ezt nekem is kihangsúlyozta a dokim, konkrétan azt mondta, hogy minél kevesebb vízzel vegyem be és utána fél óráig ne egyek, ne igyak

betartom, meg szeretnék gyógyulni

2012. ápr. 2. 14:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez fura. Én amikor még szedtem reggelente kávéztam (de nem reggeliztem). Kérdeztem a patikust, azt mondta szedhetem így.....

Szóval én mindig bevettem egy kis vízzel, aztán kávé...utána meg később kajáltam.

De szerintem kérdezzétek meg az orvost, hátha ő jobban ért hozzá, mint a patikus.

2012. ápr. 2. 14:32
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors válaszokat!

Szóval akkor nem jutottunk előrébb:) Viszont ha már jók lesznek az értékei, abba lehet majd hagynia a gyógyszerszedést? Azt mondták neki, élete végéig szednie kell...

Amúgy először napi 1-et szedett, majd a köv. labornál már javult a helyzet, de nem eléggé. Így most bizonyos napokon másfelet kell szednie, a többin maradt az 1 szem. Júliusban kell talán mennie...

2012. ápr. 2. 14:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem, örökre szedni kell.

Nekem most azért kellett abbahagyni, mert anno egy darab laboreredmény alapján írták fel a gyógyszert, pedig előtte 2 hónappal még nem volt baj az értékkel. Most másik dokihoz kerültem, aki szerint nem is biztos, hogy indokolt a szedése, így egy hónapig szüneteltettem, és most kellett újra laborra mennem.

2012. ápr. 2. 14:45
 5/5 A kérdező kommentje:
A francba:( Ez elég gáz. Azért köszi mégegyszer!
2012. ápr. 2. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!