Mi lehet a gond? 3 zsepit fújtam tele ilyennel.
Figyelt kérdés
Már kb 4 napja kigyógyultam, most nekiálltam orrot fújni, és ilyen jött ki: [link]
Erős gyomor ajánlott!
2012. márc. 31. 11:43
1/5 anonim válasza:
Ez vérnek tűnik, nagyon csúnya! Ezzel a fényképpel irány hétfön az orvos!Ha pedig nem szűnik, rosszabb lesz akkor ügyelet! Lehet komoly.
2/5 A kérdező kommentje:
Azóta nem jött elő, szóval lehet, h amikor náthás voltam, akkor letapadt, és most jött ki.
2012. márc. 31. 19:00
3/5 anonim válasza:
kezd szétmálni az agyad, meg fogsz halni :(
4/5 A kérdező kommentje:
Végre!:)
2012. ápr. 2. 07:19
5/5 anonim válasza:
Felszakadt a nyelőcsöved/légcsöved és az elhalt nyálkahártya ilyen alvadt vér formájában jött ki. Ha gyomorvérzésed lenne, olyan szinten hánynál vért hogy fejbe lőnéd magad egy kanállal mert annyira eleged van belőle, de lehet meghalnál mire meg tudnád ezt tenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!