Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Most mit csináljak?

Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Felírt az orvos egy MONULAR 3G nevű gyógyszert. Pont azért kellett mert sűrű a vizelési ingerem, mert fertőzésem van, de azt mondtam, hogy lefekvés előtt 1 órával kell bevenni, a betegtájékoztatóban az van, hogy lefekvés előtt. Mivel ebbe kell lenni a hólyagomban annak a gyógyszernek kivizelném olyan 20 perc múlva. ÉS úgy hogy WC-re kell mennem nem bírok elaludni. Most tényleg mit csináljak? Lefeküdjek pont a bevétel után vagy mi? 9-kor kell bevennem a gyógyszer amúgy:/
2012. márc. 29. 20:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez egy nagyon jó gyógyszer erre a problémára, a LEGJOBB! Bármikor beveheted,hatni fog!!!ez 1000%! nem tudod elrontani!!!!
2012. márc. 29. 22:03
 2/2 A kérdező kommentje:
Végülis megoldottam! Pont lefekvés előtt ittam meg. Amúgy azt olvastam a betegtályékoztatóban hogy 2-3 nap míg teljeseen kifejti a hatását. Amúgy azt hogy nem tudom erősen nyomni a vizeletet azt nem mulasztotta el, de a lázam is szinte eltűnt.
2012. márc. 30. 06:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!