Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ennyire fel vagyok fázva vagy...

Ennyire fel vagyok fázva vagy ez más lehet?

Figyelt kérdés
Amikor pisilek az elején nem is fáj, de a végén ugyérzem, mintha még pisilnem kellene és olyannyira fáj már, hogy sirnom kell, és folytonos vizelési ingerem van, ez felfázás vagy esetleg más gyulladás lehet....(kérdőjel) ötletek ami elmulasztaná?
2012. márc. 17. 10:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez bizony fel fázás. Vegyél egy meleg ülő fürdőt. Ha van gyulladás csökkentőd vegyél be.
2012. márc. 17. 10:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Igyál sok folyadékot, hogy tisztítsa a húgyutakat.
2012. márc. 17. 10:51
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Vettem egy forro fürdőt, egyébként meg is jött de nem annyira látszik még, tehát lehet hogy azert is faj ennyire?!
2012. márc. 17. 12:15
 4/5 anonim ***** válasza:
a pisilésnél nem kéne fájnia ennyire attól mert megjött...szerintem hólyaghurut...igyál csalán v mezei zsurló teát,és tartsd tisztán az adott területet,amennyire csak tudod.Ha nagyon kellemetlen,vegyél drogériában vörösáfonya kapszulát,nekem mindig segít.
2012. márc. 21. 16:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, most valami gyogyszert kaptam amitől el kelett volna múlnia, de megint előjött és kezdem érezni egyre jobban ://
2012. márc. 21. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!