Miért ásítozok folyamatosan? Létezik ilyen, hogy minden jó és nem szűnik? Bővebben lent.
Vérkép negatív, tüdő negatív, reflux van, szív uh negatív. Koponya Mr is jó lett.
A panaszom az, hogy egész nap ásítozok, izgatja valami az agyamban lévő pontot valahol a nyakamom belül, hogy csináljam és rettentően zavar, főleg hogy minden helyzetben előjön és a munkahelyen is cikinek érzem. Néha zsibbadó érzésem van ha már egy perc alatt kijön 2-3 is... egy nap meg úgy kb 100-200 alkalommal is már fáj az állkapcsom meg a szegycsontom... ha alszok akkor nem érzem többnyire. nem tudom mikor kezdődött, de úgy tavaly nyáron kezdtem el csinálni, és úgy rászoktam mint kacsa a nokedlire. azóta ha próbálok ellen állni a nagy ásításnak már is rosszul érzem magam. hogyan tudnám ezt helyre állítani? azért könyörgöm, hogy sose kelljen többet, mert borzasztó. De nem értem miért kell mindig, ha egyszer jó a vérem oxigénszintje és így eljut az agyamba a kellő mennyiség!!??
Mit gondoltok? Orvosok szerint tuti stressz, de nem bízom én ebben. amikor kezdődött épp nem stresszes helyzetben voltam ez a furcsa. na mindegy tipp?
24/F
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!