A Semicillin kapszula (500mg) jó torokfájásra? És naponta hány szemet kell bevenni belőle?
Antibiotikumot ne szedj csak úgy, nincs értelme. A szervezeted hozzászokik, és később, ha igazán beteg leszel, az antibiotikum nem fog használni. A torokfájás elmúlik, igyál mézes teát, esetleg kamillás tea fölött inhalálj, a gőzei csökkentik a gyulladást...
Szuperkórokozókat tenyésztünk ki, ha minden apróság miatt gyógyszerhez, főleg antibiotikumokhoz nyúlunk.
Szia!
Napi 2*1 délelőtt és estefele!
Nekem is csak a mandulám fáj,de már 1 hete nagyon nagyon és most veszem be a semicilint.Antibiotikum,szóval 1 hétig szedd!
Sztem is felesleges sima torokfájásra. Én is szedem de nekem tüszős mandulagyulladásom van,s 39 fok fölötti lázam,ami nem megy le már 1 hete. :(
S azért kell ilyen lórúgásnyi antibiotikum.
Én hüvelyi streptococcus fertőzésre szedem - baromira nem értem, miért akarod te ezt bevenni torokfájásra...
Nem szabad, mert a végén a szervezeted immúnis lesz rá, és amikor meg szükséged lesz rá, egyáltalán hatni sem fog (ezért nem szabad előbb abbahagyni sem, mert ha nem öli el az összes baktériumot, a következő had már rezisztens lesz...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!