Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ajakherpesz gyógyítására...

Ajakherpesz gyógyítására milyen módszereket ismertek?

Figyelt kérdés

2012. márc. 1. 20:18
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem holnap lesz egy hete, hogy kijött és hiába kenegettem nem akart elmúlni csak nagyon nehezen -.- Még most is látszik a nyoma. Valaki nekem is mondhatna valami praktikát (:
2012. márc. 1. 20:22
 2/10 anonim ***** válasza:

fülzsír

komolyan

2012. márc. 1. 20:24
 3/10 anonim ***** válasza:
Fogkrém éjjelre, reggel óvatosan mosd le.
2012. márc. 1. 20:28
 4/10 anonim ***** válasza:

fülzsír, is.

sok fokhagymát enni.

méz rá.

majoranna

2012. márc. 1. 20:32
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem két nap alatt elmúlt, fogkrémet tettem rá . Nagyon bevált.
2012. márc. 1. 20:34
 6/10 anonim ***** válasza:
Tényleg jó a fülzsír.
2012. márc. 1. 21:38
 7/10 anonim ***** válasza:
Nézd meg a TV hírdetést!!
2012. márc. 2. 04:42
 8/10 anonim válasza:
Szia! Nekem a megelőzés vált be. Valahol olvastam, hogy egy lizin nevű aminosavat kell bejuttatni a szervezetbe. Lehet kapni tablettában, de az nagyon drága. Viszont az aloe vera gélben (FLP) megtalálható. Amíg ezt folyamatosan iszom, ha elő is jön (egy évben egyszer) a herpesz szinte láthatatlan csak én érzem. A múlt hónapban sajnos úgy jártam, hogy elfogyott az aloe vera gél és a gyerekektől elkaptam vmi felsőlégútit... jött is a herpesz rögtön. Viszont volt itthon aloés Activátor és azzal kenegettem, gyorsan, nyom nélkül elmúlt.
2012. márc. 2. 09:39
 9/10 anonim ***** válasza:
A herpesz mindig akkor jön ki, ha legyengűl az immunrendszer. A megelőzésre figyelj, ha már egyszer elkaptad, de csak akkor jön elő, ha levagy gyengűlve.Tarts az ablakodban aloevera növényt,törj le róla egy picit, és a nedves gélt naponta többször kend a sebre.
2012. márc. 2. 19:49
 10/10 anonim ***** válasza:

A jég eléggé hatásos. Ha már érzem,h ki akar jönni, akkor egyből jegelni kezdem. Sajnos nekem nem hatnak a gy.tári kencék,így ezt mondhatom a leghatásosabbnak.

A gyakori herpeszre tudtok vmi kezelési mód(gyszer. kúra)??? Nekem már fél éve minden hónapban kijön és nagyon zavaró!!

2012. márc. 4. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!