Vannak e a patikákban belső paraziták (-humán) elleni vény nélkül kapható szerek, melyek gyorsan, s hatékonyan kiűzik azokat, vagy csak orvossal való konzultációban bízhatok?
Figyelt kérdés
Vér ciki,de egy ideje észrevettem,hogy a székletemben,apró,vékony fehér kis kukacok vannak,s nagyon kellemetlen,mert rendszertesen tisztálkodom,s a lakásomban is rendet tartok,mégis,és iszonyúan zavaró a végbél tájéki viszketés is. mit tegyek?2012. febr. 29. 10:30
1/4 anonim válasza:
Erre mondják ,hogy kérdezze meg gyógyszerészét.
2/4 anonim válasza:
hazipatika.hu, gyógyszerkereső. Megtalálod, hogy vényköteles-e vagy vény nélküli. De szerintem vényköteles, mivel "megmérgezi" a parazitákat, túladagolása veszélyes lehet. Nem tehetsz róla, bárhol összeszedhetted, étterem, menza... Háziorvos. Viszont nagoyn sokat mossál kezet és minimum hetente totálisan fertőtlenítsd ki a WC-t, kilincset, a fehérneműdet és a törölköződet is fertőtlenítsd (flóraszept vagy hypo), nehogy elkapja valaki a környezetedben. Valószínűleg a közvetlen családtagjaidnak is mintát kell majd adnia... Úgy utálom, hogy ezért lenézik az embereket, pedig nem tehetnek róla! Én bolhákat kaptam színházban...
3/4 anonim válasza:
Ez cérnagiliszta lesz.
Menj el a háziorvoshoz, addig is egyél fokhagymát, nagyon jó féreghajtó.
4/4 anonim válasza:
Nincs, mindegyik vényköteles, tehát orvoshoz kell menned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!