Manuka méz gyógyíthatja-e a helico baktériumos fertőzést?
Az egész úgy kezdődött, hogy az arcomon megjelentek oda nem illő pattanásszerű és terjedő képződmények.
1.) Elmentem a bőrgyógyászhoz, aki felírt nekem nagyon erős antibiotikumokat, és javasolta, hogy menjek el gasztroenteriológiára.
2.) Ott rögtön gyomorröntgent akartak csinálni, amit nem engedtem. Na jó! Akkor legalább beadtak egy sugárzást előidéző gyógyszert, fújni kellett egy ballonba. Az eredmény: helico baktérium kimutatása.
Hurrá! Az orvos már írt is fel 4 erős antibiotikumot.
Ekkor már 5 erős antibiotikumos receptem volt.
3.) Csináltattam egy teljes vérképet is (biztos-ami biztos alapon) az eredményért elmentem a háziorvosomhoz. Hál'Istennek teljesen rendben volt. Közben megemlítettem neki a helico bacteremet és a tömérdek antibiotikumot.
Azt mondta, hogy beszedhetem, de többet ártok vele magamnak, mint használok. Lehet, hogy egy időre kiírtódik a baci, de utána újból kialakulhat.
Egyébként el kezdtem diétázni, kerülöm az állati eredetű ételeket.
A kiütéseim elmúltak - a recepteket kidobtam a szemétbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!