Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mit tegyek a herpeszemmel?

Mit tegyek a herpeszemmel?

Figyelt kérdés
Kb. 1 hete életemben először jött ki rajtam herpesz. Mikor éreztem a kis duzzantot,(megjegyzem, ilyen már volt, 1x, de nem fejlődött ki)bekentem fogkrémmel,de semmi. Kis seb lett rajta, aztán fájt, feszült, és nagy, hólyagos kis bigyókák, amik besebesedtek, a seb szétnyílt, leesett, leszakadt, alatta vérzett, gennyezett, és újra besebesedett. Ez kb 4 nap alatt most harmadjára. Kentem Richtofillal, most lassa pasta van rajta. Ha eszek szétnyílik, ha iszom szétnyílik, mostmár ráálltam a szívószálra. Kb mennyi idő alatt múlik ez el? Menjek el dokihoz?Ja, és elkezdtem 1000 mg C vitamint szedni. Undorító, a suliban a gyerekek kérdezik, h "mi lett tanárnénivel??":S:S:S:S
2012. febr. 14. 18:48
 1/2 anonim ***** válasza:

C vitamin jó rá, meg a Kálcium is.

Én Compeed tapaszt használok, ha kijön, kb 3nap alatt elmúlik. Estére meg be szoktam kenni (jó vastagon) körömvirág krémmel)

2012. febr. 14. 19:01
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi:)azt mondják, h első fertőzésnél kb 2 hét...na mindegy, remélem gyorsan elköszön tőlem:)
2012. febr. 14. 19:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!