Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A Barátom adhat be nekem...

A Barátom adhat be nekem ínyekciót?

Figyelt kérdés

A doki felírt nekem íbnyekciót és mondta hogy otthon is be adhatja valaki, de én azt szeretném ha a barátom adnábe...

Be adhatja? És hova lenne jobb? (Vérnyomásos problémára)

2012. febr. 12. 16:48
 1/4 anonim ***** válasza:

A doki nem mondott ilyet.Mert ha izomba adható injekciót véletlenül vénába szúrsz,ott döglesz meg.

És akkor kedves okos barátod ott éleszthet újra,csak nem fog menni.Halottal csókolozni meg nem annyira buli.

Vérnyomásra való injekciót ,meg nem is izomba szoktak adni.

De játsz tűpárnát,jó szórakozást!!

2012. febr. 12. 16:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Beadhatja, gondolom akkor, ha van egészségügyi végzettsége, és kicsit ért az ilyesmihez. Szóval ha pölö anyukád/ barátod/ kiskutyád végzettsége szerint védőnő/ ápolónő/ ápoló, vagy hasonló akkor nyilván beadhatja.
2012. febr. 12. 17:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Gondolom zsírba adhatóról van szó, azt kiadják otthoni szúrásra is.
2012. febr. 12. 17:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Vérnyomásra milyen injekciót írt fel a doki?Nem inkább véralvadás gátlót?Fraxiparine vagy Fragmin a neve!Azt beadhatja a barátod is bőr alá.Mondjuk hasba!!Írd meg az injekció nevét!
2012. febr. 12. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!