Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért vagyok ennyire fáradt?

Nettane kérdése:

Miért vagyok ennyire fáradt?

Figyelt kérdés
kezdem ugy érezni hogy napról napra fáradtabb leszek.egész nap fázom,és sokat szédelgek,fal fehér vagyok mindig,a szemem alatt pedig sötét színű karika van.1 hete vagy 2 hogy fáradt vagyok,de most már szinte csak ülök és fekszem.probálok tornázni hogy fittebb legyek,de komolyan mondom hogy nem megy.forduljak orvoshoz?
2012. febr. 8. 19:54
 1/3 anonim válasza:
Télen sokan vannak így. A torna jó ötlet. Amúgy vagy keveset alszol vagy sokat, találd meg a megfelelőt. Igyál vasas pezsgőtablettát és öltözz fel jól majd szellőztesd meg jól a szobád, a házat. Este fél üveg vörösbor. Meglátod jobb lesz. Ha nem...orvos
2012. febr. 10. 11:41
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen..:)
2012. febr. 11. 08:36
 3/3 .Lorenzoo. válasza:
Esetleg, ha gondolod és nem akarsz szintetikus dolgokhoz fordulni, bogyókat szedni, akkor ajánlom a csalán teát. Herbáriában hozzájuthatsz. Forrázva, lehetőleg ízesítés nélkül lassan kortyolgatva napi 1-2 csészével ajánlott fogyasztani kb. 3 hétig. A 3. hét letelte után érdemes 3 hét szünetet tartani, mivel tartós fogyasztása kiszáradáshoz vezethet!
2012. febr. 24. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!