Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Bevált valakinek a ParaGone...

Bevált valakinek a ParaGone béltisztító szer?

Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy megvettem 12000 Ftért, és hasmenésem lett tőle a 3. naptól, amikor növelni kellett az adagot. Most tartok a 6. napon, és visszacsökkentettem az adagot, viszont nem tudom, h így is hatásos lesz e, de nagyon nem szeretném, hogy kárba vesszen ez a sok pénz.

2012. jan. 23. 10:18
 1/2 Bóta Ádám válasza:
Kifostam a jövő évi adagot is!!!!!!!!
2012. jan. 30. 13:45
 2/2 anonim válasza:

Szia.

én is ezzel kezdtem a béltisztítást, de nekem sem maradt abba az állandó hasmenés, ami nagyon kellemetlen volt számomra! kellett pár hónap míg rászántam magam és megvettem a colonix programot, de az nekem nagyon bevált! nagyon megvagyok vele elégedve. most csinálom a második havi kúrát! és ajánlom :)

2012. febr. 23. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!