Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Brita 219185 Marella XL Memo...

Brita 219185 Marella XL Memo vízszűrőt használjátok? Érdemes megvenni, valóban tisztább vizet iszol ha egy ilyen készüléket használsz?

Figyelt kérdés

2012. jan. 22. 07:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van,es nagyon megeri.Olyan helyt lakom(hazam),ahol olyan köves a viz,hogy minden masnap kell kiecetezni a vizforralot,a viz sarga, a kimosott feher ruhak szürkek,a kad minden heten besargul,alig lehet a követ eltavolitani......tehat a vizszürövel csak kavet ,teat fözök,gyönyörüen kitisztitja,a vizforralot alig kell a kötöl kimosni,nagyon eszre lehet venni a leszürt viz minöseget,viszont egy masik lakasomban külföldön is szürtem,nem vettem nagyon eszre semmit,mert itt a viz kitünö minösegü,abba is hagytam a hasznalatat.Nekem nagyon megeri,es meg vagyok vele elegedve.
2012. jan. 22. 08:13
 2/4 anonim ***** válasza:
*tehat a vizszürövel=tehat a leszürt vizzel
2012. jan. 22. 08:14
 3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm gyors válaszod, tulajdonképpen dilemmázom, hogy ezt a típusú vízszűrőt válasszam, vagy a vízvezetékre rászerelhetőt...
2012. jan. 22. 08:40
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez attol is függ milyen minösegü a viz,meg hat ha sürün hasznalod a Brita-t,nalam egy szürö patron a rossz minösegü viznel 1 honapig eleg,es ez nem epp olcso ha egesz evre összeszamolod,nekem azert felel meg,mert a falusi hazban evente összesen 2 honapot tartozkodok,de ha a viz nem olyan rossz minösegü,biztos többet is kibir.
2012. jan. 22. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!