Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Már nem tudom, mit csináljak...

Már nem tudom, mit csináljak a hajammal. Tudna segíteni valaki?

Figyelt kérdés

Nyáron volt egy nagyon durva betegségem,trombocitopénia a neve...szteroidot kellet szednem,ami egyrészt megoldta a problémámat,másrészt ezer másikat hozott elő...Az egyik bajom miatt írok most...baromira hullik a hajam...súlyosan vashiányos vérszegény vagyok readásul... Így is sokan mondják,hogy milyen szépe a hajam,de én tudom,hogy volt még ennél szebb is...hosszú göndör hajam van..és régebben 3x 4x dúsabb és több volt..:( rettenetesen hullik,majdnem minden nap egy marékkal jön ki,hajmosás után amit a zuhanyzóban meg a kezemben látok,az borzalmas..:( már nem tudok mit tenni...szedtem egy FORCAPIL nevű gyógyszert rá,4 hónapig,de nem nagyon vettem észre változást...folyamatosan szedek vastablettát,és hogy a vas fel tudjon szívódni rendesen,c vitamint...iszok majdnem minden nap almaecetes vizet,mostam gyógysamponnal a hajamat...de nem sok javulás van..:( Valaki tudna valamilyen tanácsot adni?

Előre is nagyon köszönöm!

2012. jan. 18. 16:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Esetleg egy bőrgyógyász?
2012. jan. 18. 16:41
 2/2 anonim ***** válasza:
próbálj meg folsavat szedni. Jobb ötletem nincs sajnos :(
2012. jan. 18. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!