Hogyan lehet kiirtani a Candida Abicans-t?
Figyelt kérdés
Nemrég egy szóváltás során a volt barátnőm azzal kérkedett, hogy megfertőzött engem hüvelygombával. C-vitamint szedek, de időnként tapasztalok néhány tünetet: a szám sarkába néha kijön valami gyulladásszerű bőrpír, a nyelvemen valami fehér lepedékszerű jön ki, a makkom néha túlságosan bepirosodik. Én szerintem ezek annak a tünetei és sosem tudtam kideríteni, hogy mi okozhatja ezt. HIV teszten is voltam pár hónapja, ami negatív eredménnyel végződött. Tehát hónapokig fogalmam sem volt, hogy minek a tünetei lehetnek ezek, még a háziorvosom sem tudta megállapítani (!) Annyit mondott, hogy vitaminhiány, szedjek C-vitamint. Igaz, így ritkultak is ezek a tünetek, de néha néha előjönnek, ami kellemetlen, és hát nemsokára egy újabb kapcsolat elébe nézek és semmiképpen sem szeretném megfertőzni valamivel az új barátnőmet. Így, hogy a volt barátnőm ezt állította, már teljesen biztos vagyok benne, hogy ez lesz a probléma gyökere. Egyébként ő egy hihetetlenül korlátolt, demens személy, nem is lenne hajlandó kivizsgáltatnia magát. Szóval, ha célzottan visszamegyek ezzel a háziorvosomhoz, tud segíteni? Vagy ezzel valamilyen szakorvoshoz kell fordulni? Tudom, a nők ilyenkor nőgyógyászhoz mennek, na és a férfiak? Esetleg menjek az urológiára? Segítségeteket előre is köszönöm 21/F2012. jan. 9. 12:08
1/1 anonim válasza:
urológiára kell menned, de általában a hagyományos orvoslás nem segít tartósan :( a gyerekem alig kap levegőt, és nem tudták mi a baja, most derült ki hogy candidózis és természetgyógyászaton keresztül alakul az állapota, rendes orvosok csak széttárák a kezüket. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!