Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ki tud segíteni? Fémallergiám...

Ki tud segíteni? Fémallergiám van mivel lehetne kezelni hogy elmúljon?

Figyelt kérdés
2009. máj. 24. 10:09
 1/3 anonim ***** válasza:
A kiütéséket lehet kenni Fenistil géllel, illetve ihatsz kalcium pezsgő tablettát. A kiütéseket -bármennyire viszket is- ne vakard, mert felül fertőződhetsz. Maga az allergia nem fog elmúlni, kerülni kell az olyan fémből készült tárgyakat ami panaszokat okoz. Bizsukat nem igazán lehet hordani, kivéve az orvosi fémből készülteket. Cipő vásárlásnál is érdemes figyelmi, mert azokon is lehetnek olyan fám részek ami panaszokat okoz.
2009. máj. 24. 10:31
 2/3 anonim ***** válasza:
nekme is fémallergiám van. eleinte m inden nadrággombra, apró ksi fémre kijött, mostanában az más nincsen. de pl sem ezüst sem arany fülbevalót nem tudok hordani mert azonnal begyullad a fülem. idővel ki lehet nőni, meg oda kell figyelni a fém alkatrészekre. amúgy nem lehet vele mit kezdeni.
2009. máj. 24. 17:12
 3/3 anonim válasza:

Ahogy azt előttem is mondták, a fémallerigát nem lehet teljesen elmulasztani. Nekem is van fémallerigám, nekem a bőrgyógyász írt fel rá kenőcsöt, amivel kenegetni kell ha kijönnének a kiütések..

Bár nekem az bejött, hogy pl: a farmergombjától a hasam alja kipattogott, bekentem körömlakkal (nem vicc:D)azt a felületet ami érintkezett a bőrömmel és nem jött ki tőle :) Egy próbát megér szerintem.^^ Amúgy nekem kb 4 éve van fémallergiám és most már nem jön ki olyan hamar...Lehet hogy idővel múlik majd az allergiás reakció nálad is. :)

Addig is kerüld a fém ékszereket :/

2010. máj. 26. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!