Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mandulagyulladas lenne?

Mandulagyulladas lenne?

Figyelt kérdés

Az van h reggeltol ereztem h faj a torkom ha nyelek de a fajdalom kulonosen csak jobb oldalt erzodik ahol ha kivulrol kicsit megnyomva erzem h faj es mar igy estere mintha a fulemig ereznem a fajdalmat.Tegnap ota a fejem is faj egyfolytaban,vettem be fajdalomcsillapitot de semmit nem hatott.Olvasgattam a neten h a mandulagylladas nyelesi fajdalommal,lazzal (amit meg nem erzek h lenne),fejfajassal es rosszkozerzettel jarhat.Termeszetesen ha nem mulik el semmi hetfoig megyek orvoshoz,de addig mit tehetnek?Egesz nap almos vagyok es csak aludnek mert mar a fajdalom majd kikeszit.Elore is koszi a valaszokat!

16/L

2012. jan. 7. 20:38
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha van otthon valamilyen torokfertőtlenítő, akár szopogató tabi, vagy gargarizáló szer, akkor azt használd. Ha nincsen, akkor sós vízzel lehet gargarizálni. Főzz erős kamillát és azt iszogasd szép lassan. Tegyél bele mézet is. Éjjel, ha nagyon fáj, kívülről borogasd be vizes zsebkendővel. C vitamint vegyél be! Jobbulást!
2012. jan. 7. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!