Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Az a baj h mostanában rendszertelenül aludtam, meg szinte nem is ettem meg nem is ittam. Volt olyan h reggel aludtam el és délután keltem vagy h nem is nagyon aludtam...

Nem volt étvágyam és inni sem nagyon ittam. És tegnap éjszaka furcsán éreztem magam, nem aludtam (kivételesen) lefeküdtem 11kor, de reggel 5kor meg hánytam és azóta ettem egy kis levest de rá 5 percre menni is kellett a wc-re, mert ment a hasam. És azóta h ha egy korty teát is iszok 5 perc múlva megint menni kell.:/

Mi lehet a bajom?? Miért jön ki belőlem minden??

2012. jan. 2. 22:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Valószínű vírusos enteritis igyál minél többet, ezzel senki semmit nem tud tenni pár nap és meggyógyulsz, ha 3 nap után sincs javulás akkor orvos!!!
2012. jan. 3. 00:22
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem.:)) Köszönöm.
2012. jan. 3. 18:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!