Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mennyi esélye van hogy egy...

Mennyi esélye van hogy egy gumi nélküli együttlétkor elkapjak valamit?

Figyelt kérdés
Ma szilveszter van lesz egy buli amire megyek és elhatároztam hogy ma gumi nélkül szexelni fogok ott egy lánnyal, mivel baromi helyes pasi vagyok és nők valahogy nem tudnak nekem ellenállni, mert olyan kisugárzásom van, hogy megbolondulnak tőlem a nők, ezért tuti biztos, hogy össze fog jönni a dolog valakivel és ráadásul mert olyan jó pasi vagyok tuti rá fogom tudni venni az illető lányt hogy gumi nélkül történjen a dolog.
2011. dec. 31. 12:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Elárulom teljesen megcsalás, ha mással kefélsz.
2011. dec. 31. 13:01
 12/14 anonim ***** válasza:

Még mázlid, hogy helyes vagy, mert nem vagy valami okos...

Mennyi az esélye, hogy elkapj valamit? Attól függ hány pasival feküdt le a lány, ha a buliban kapható erre valószínű nem ez az első alkalom, hogy belement alkalmiba...

A barátnőd meg nem hiszem, hogy ugyanúgy látja a dolgot...

Az egy dolog, hogy te elkapsz valamit, de szerintem ha hazaviszel neki valami fertőzést le is vágja a szerszámodat.

2011. dec. 31. 13:28
 13/14 anonim ***** válasza:
És mi lesz akkor, ha a barátnődet megajándékozol esetleg egy herpesz vírussal? vagy papillomavirussal , ami a nőknél méhnyakrákot okoz? Az ilyen erkölcsi hullával nem tudok mit kezdeni, mert csak magával van elfoglalva. Fújjjjjjjj
2011. dec. 31. 13:51
 14/14 anonim ***** válasza:

0% vagy 99,9%.

Attól függ, hogy a partnerednek van-e valami baja. Ha van neki, akkor sem biztos, hogy te elkapod, de elég valószínű. Olyan lány, aki veled lefekszik gumi nélkül, valószínű hogy már mással is megtette, tehát van esély rá, hogy nem egészséges. Pláne, hogy nem is minden betegség ellen véd az óvszer sem. Egyébként a lányokat is ilyen 80-90 szavas katyvaszos körmondatokkal fűzöd? Pusztán kíváncsiságból kérdem.

2012. jan. 2. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!