Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mit tegyek HIV+ vagyok? SOS

Mit tegyek HIV+ vagyok? SOS

Figyelt kérdés

Sajnos kijött laborból másodszorra is anonim HIV szűrő állomáson (gyáli út), hogy HIV+ vagyok.

Most mit tegyek mennyek orvoshoz félek, ill szóljak annak a 3 fiúnk akivel utóbbi időben análisan gumi nélkül voltam

24/f

2011. dec. 25. 21:14
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
De ha szólok következő partnereimnek akkor soha többé nem fog velem szexelni
2011. dec. 25. 21:35
 12/22 anonim ***** válasza:

úristen! Hát gratulálok! Bocs de az ilyeneket elzárnám egy külön területre, hogy ne terjedhessen tovább ez a kór.

Szerencsétlen lány . Próbáld meg nagyon finoman közölni vele, nehogy rosszul legyen vagy valami. :(

2011. dec. 25. 21:35
 13/22 anonim ***** válasza:

Soha többé nem fog veled szexelni?

NORMÁLIS VAGY? Ez kb. olyan, mintha főbe lőnéd csak "kicsit" lassúbb.

2011. dec. 25. 21:36
 14/22 A kérdező kommentje:
De most gondoljatok bele itt vagyok 24 évesen és ha minden partneremnek szólok akkor soha többé szex :(((
2011. dec. 25. 21:38
 15/22 anonim ***** válasza:
Ki a szar érdekel már ilyenkor a szex,egy ilyen súlyos betegségnél?!!Az első dolog hogy kezeltesd magad basszus,hát ez nem játék ember!majd vered magadnak,vagy mit tudom én,DE A SEX AZ CSAK MÁSODLAGOS EGY ILYEN BETEGSÉGNÉL!!!
2011. dec. 25. 21:43
 16/22 anonim ***** válasza:

Meg akarsz fertőzni még több embert? Habár nekem mindegy a lényeg, hogy férfiakat fertőzz akkor legalább.

Amúgy szerintem FAKE.. ha annyira igaz lenne nem itt szarakodnál. Az életed forog kockán jóember. Ha igaz lenne én már depressziós lennék, minden bajom lenne nem a gép előtt ülnék gyik-en a szexre gondolva.

2011. dec. 25. 21:44
 17/22 anonim ***** válasza:
Börtönbe fogsz kerülni. Ha tovább szexelsz úgy, hogy nem szólsz senkinek, le fogsz bukni. És a börtönben leszel valakinek a köcsöge. Ez nagyon komoly dolog, a bíróság jó pár évre elzárhat, mert ez gyakorlatilag emberölés. Csak lassúbb. Vigyázz vigyázz. Történt már ilyen.
2011. dec. 25. 21:45
 18/22 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem is kamu. Amikor megkérdezte, hogy nők is elkaphatják e, már sejtettem. Ennyire hülye senki sem lehet.
2011. dec. 25. 21:46
 19/22 anonim ***** válasza:
Sajnos előbb kellett volna gondolkodni. Nő létemre többször végignéztem a Fiúk a klubból-t. Bár nem tudom te mennyit szűrnél le belőle. Meg kell mondanod mindenkinek! Szexelni lehet, de gumi nélkül soha többet
2011. dec. 25. 21:57
 20/22 anonim ***** válasza:
akasszad föl magad ratyi ha ennyi eszed van. ha már elkaptad akkor azon legyél hogy a többi ratyit is leállítod nem még továbbfertőzködnél... még gumival is kockázatos.
2011. dec. 25. 23:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!