Válság miatt teszi, de szerintem nem túl higiénikus. Véleményetek?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm mesélte hogy a vízsporolás végett a mosdót használja a fürdőben piszoárnak. Számomra ez érthetetlen, de ő spórol vele sok pénzt, hiszen egy lehúzás 10liter vizet jelent, a vizeletre pedig csak enged egy kis vizet és el is tűnik. Szerinte ez higiénikus...szerintem nem. Szerintetek?2011. dec. 17. 10:25
1/6 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz ettől. A friss vizelet steril, ha frissen lemossa, azzal nincs semmi gond, csak szokatlan. Az sokkal kevésbé higiénikus, amikor állva pisil a vécébe és szétfröcsög a falra és egy hét múlva is ott van.
2/6 anonim válasza:
Azt nem tudom mennyire nem higiénikus, abból kiindulva legalábbis, hogy alternatív gyógyászatban fogyasztásra is javasolják. Hát akár higiénikus, akár nem, szerintem gusztustalan és igénytelen dolog. FÚÚÚJ! Ha spórolni akar, lehet rendszeresíteni egy vödröt, vagy víztakarékos tartályt kell felszerelni.
3/6 anonim válasza:
szia!
Az esti fürdővízből ha megmerítesz egy vödröt, másnap azzal lehet öblíteni a kisdolgot! Ez is spórolás.
4/6 anonim válasza:
Nagyon sokan teszik ezt, nem költségkímélés miatt is.:)) Egyszerűen kényelmi okokból, illetve pont a fent említett fröcsögés miatt.
Biztos vagyok benne, hogy az itt fúúújolók családjában is előfordul(hat). Persze az érintettek ezt diszkréten teszik, nem kürtölik szét. Ha pedig nem a fogkefére kerül a vizelet, nem történhet baj!!
6/6 anonim válasza:
Erre még nem gondoltam, de nem hülyeség. Ha naponta ezért kipucolja a mosdót, nem gáz.
Mondjuk lehet olyat is csinálni, hogy wc-t összeépíteni bidével és ha ott csinálja ugyanezt, azzal már nincs gond higiénia szempontjából. Vagy olyan kialakítású tartály is van, ahol lehet szabályozni a víz mennyiségét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!