Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Allergiára valóban hatnak a...

Allergiára valóban hatnak a gyógyszerek?

Figyelt kérdés
Allergiás vagyok parlagfűre, penészgombára, liszt-, és poratkára, fűkeverékekre. Erre Cetizirin nevű gyógyszert szedek az egyetlen problémám csak az, hogy szinte semmit nem használ. A tünetei hogy folyton teli van a torkom (gondolom slejmmel) emiatt folyton köhögök és folytonos orrdugulás. Esténként alig tudok elaludni mert nehezen tudok levegőt venni ezen dolgok miatt. Mit kéne tennem? Van rá valami hatásosabb gyógyszer?
2011. dec. 4. 21:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Kérlek! Kedves ötös. Egy szavadba kerül, és nem segítek. Egyébként is, nekem bevált, de távol álljon tőlem, hogy bárkinek bizonygassam, hogy milyen jól vagyok.

Viszont, érdekelnének az érveid. Őszintén. Ha lehet privátban, ne szemeteljük ezt össze.

Előre is köszönöm, minden vélemény érdekel, azért tudok eligazodni ezekben, mert mindenkit meghallgatok.

2011. dec. 5. 21:54
 12/14 A kérdező kommentje:
Ez jó kérdés, ezt nekem senki nem mondta csak a kis cetlin x-elgete, hogy ez pozitív ez negatív.
2011. dec. 6. 04:52
 13/14 anonim ***** válasza:

Tehát ezek szerint volt pozitív?

De azt te is tudod, ahol dagadt és viszketett, az pozitív.

Nekem csak magára a tesztre dagadt, amire kellett is neki.

2011. dec. 6. 18:06
 14/14 A kérdező kommentje:
Amiket fent leírtam és az árpa pozitív lett, igen.
2011. dec. 6. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!