Szalmonella fertőzés után gyakori a hasfájás?
A kislányommal - három és fél éves - erős hasmenéssel kerültünk be három hete a kórházba. Kiderült szalmonella baktérium van a kakijában. Eleinte volt csak két napig lázas, utána nem - így antibiotikumot nem kapott. A kórházba sok-sok infúzió hatására rendbe jött és az 5. napon hazamehettünk. Szépen javult, evett -nagyon jól és jó volt a közérzete is. Most pár napja nem akar enni, nyűgös, rosszul alszik és fájlalja a hasát. Hasmenése már régen nincs. A kakiban még most fog kiderülni, hogy benne van-e a szalmonella.
Egyébként mi- az egész család - teljesen rendbe vagyunk, egyedül Ő fertőződött valamitől meg.
Ha volt már nálatok ilyen megbetegedés mit tanácsoltok a hasfájásra?
Mennyire természetes ez és meddig tarthat?
Amúgy is sovány és ezt tetézi, hogy nincs étvágya!
Megköszönök minden tanácsot!
Bár én nem vagyok orvos egy vérvétel alkalmával meg kéne nézni a szervezetében lévő ásványi anyagok mennyiségét véleményem szerint.
Nem árt ha megkérdezed őt is talán tud segíteni. Mondjuk én a vércsoportdiétában nem igazán hiszek:)
Jobbulást a kislánynak:)
Én is nemrég voltam szalmonellás. Még egy hétig görcsölgetett a hasam, és gyakori volt a székletem.
Utána vaspótlás, vitaminok kellettek, de ezt csak orvos tudja megállapítani. (fejem fájt és étvágytalan voltam a vashiánytól)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!