Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Vakbél gyulladás esélye...

Vakbél gyulladás esélye mennyi lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok...

Ma ettem,igen keveset,de ebédkor azért pótoltam valamennyit...mostanság a stressz miatt elég étvágytalan vagyok.

Ahogy kijöttem a munkahelyemről begörcsölt a jobb oldalam (persze a beleim elég gázosak voltak)..fájt,ha mentem,ha feszítettem véletlen,kissé görnyedten tudtam csak menni...

Kiértem az állomásra ez kb. 15 perc volt..utána leültem pihenni,és szépen lassan elmúlt..néha belenyilalt,de mostanra egyáltalán nem érzek semmit sem.

Ez volt az első ilyen,hogy előfordult...fájtak a beleim is,utána a bal oldal is "morgott" egy kicsit...:(

Csakis normális válaszokat kérek,köszönöm

2011. nov. 28. 16:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem vakbél gyulladás, az általában hányingerrel, hőemelkedéssel jár. Inkább a stressz miatt lehet ez a problémád. Vegyél a patikában citromfű tablettát, ez egy gyógynövényes enyhe nyugtató. Próbáld meg napi háromszor bevenni.
2011. nov. 28. 17:37
 2/3 anonim válasza:
Én inkább citrom fü teát cickafarkal keverve ajánlok ezt este elkésziteni és lefekvés elött elfogyasztani .a kettö erösiti egymás hatását igy hatékonyabb . de hogy rendberakjuk a belsö rendszert arra tudok ajánlani virágport,de figyelmesen utána kell olvasni mert ez hatékony de utána kell olvasni mielött használni kezdi.
2011. nov. 28. 19:13
 3/3 anonim válasza:

A virágpor az apiterápia - méhészeti termékekkel való gyógyítás - fontos gyógyhatású terméke, közel fele emészthető fehérje. Az ismert 22 aminosavból 20 megtalálható benne! Teljes növényi étrenden élők számára szinte kötelező, hiszen pótolja - a vegetáriánusonál sokszor tapasztalható helytelen étkezésből kimaradó - fehérjéket.

Kiváló vitaminforrás - B1, B2, B6, C, G, H, P, E, folsav, pantoténsav, nikotinsav, stb -, közel százféle enzimet és sok nélkülözhetetlen ásványi anyagot tartalmaz - vas, réz, kén, nátrium, kálium, kálcium, magnézium, mangán, cink, króm, nikkel, szelén, kobalt, lítium.

Javítja a fizikai erőnlétet, hatékony gyengeség, alultápláltság, túlfeszített fizikai és szellemi megterhelés, immungyengeség esetén, szabályozza az emésztést - hatásos étvágytalanság, hasmenés és székrekedés esetén is - , segít májpanaszok, prosztatabántalmak előfordulásakor is, serkenti az anyagcsere folyamatokat és a belső elválasztású mirigyek működését, elősegíti a vérképzést, csökkenti a kolleszterinszintet, erősíti a szívizmot, segít a méregtelenítésben.

2011. nov. 28. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!