21 éves férfi vagyok, rámnézve lehet e veszélyes az infuenza?
Az influenzát bárki elkaphatja, bár neked elég kevés rá az esélyed, ha erős a szervezeted. Egyébként meg nem halálos kór:)
Don't fos, no para:D
Étkezz egészségeden. Öltözz megfelelően, légy kiegyensúlyozott, mert aki állandóan stresszel valamitől, hamarább elkap minden nyavalyát.
Figyeld meg, hogy azok az emberek, akik rossz lelki állapotban vannak, könnyebben betegednek meg. Ilyen embereknek bizony nem árt, ha beojtatja magát. Hogy a szervezetnek milyen az ellenálló képessége, mindenki maga mérheti fel.
Nem veszélyes,és értelmetlen bárkinek is beoltatni magát.
A szomszédasszonyaim minden évben beoltatták magukat,én soha. Ők minden évben influenzásak lettek,én legfeljebb megfáztam.
Az egészséges étkezés,a sok vitamin,megfelelő öltözködés célravezetőbb.
Bárkire lehet veszélyes, független kortól, persze a gyenge immunrendszerű, vagy krónikus betegre veszélyesebb.
Egyél méhpempőt napi 1 kanállal és elkerül az influenza.
Miért lenne veszélyes?
Amit én tanácsolok, ha enyhén megfázol, még nem kell otthon maradnod, de kúráld magad zöldséggel-gyümölccsel, vitamintablettákkal, teával, este fokhagymával.
Ha rosszul vagy, orvos, igazolás, ágynyugalom.
Ezeket betartva nem hinném, hogy lesz szövődménye.
Ha el se akarod kapni, akkor oltás. Bár az nincs ingyen. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!