Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Van valakinek nyirokkeringési...

Van valakinek nyirokkeringési zavara a lábában? Mert nekem van a bal lábamban. (legalább ezt mondják az orvosok! ) tünete:dagad a lábam és fáj mindig! Ha valakinek van ilyen betegsége írjon!

Figyelt kérdés
2009. máj. 6. 13:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Képzeld nekem 2 hete fáj a lábam, s már orvostól-orvosig küldtek, s már nagyon unom :-( Nekem nem dagad, csak fáj a hajlatban, a vádlim, a bokám... Írtak rá szorító harisnyát, ami nagyon jó, ér-tágító (Detralux-ot) gyógyszit szedek és Fraxiparine nevű injekcióval kell szúrnoma hasam, trombózis ellen!

Neked hogy deült ez a betegség ki?

Nekem állítólag vénás problémám van, jövő7en Bp-re kell mennem, hematológiai vizsgálatra!

2009. máj. 6. 19:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Előző vagyok!

Csak annyit szeretnék még, hogy 25 éves vagyok, s nem akartam/-om elhinni, hogy vénás problémám van...

Voltam amúgy vérvételen, minden - lett, sőt még mélyvénás uh-on is,az sem mutatott semmit, egy másik doki mégis azt állítja vénás eredetű a problémám :-( Holnaptól betegállományban leszek, mert nem bírok így dolgozni :-(

Egyszerűen alig bírom kinyújtani a lábam, annyira feszül, bizsereg is olyankor, fura érzés! De semmit sem látni rajta, semmi duzzanat, puha, jól tapintható a lábam... Én sem értem, mi lehet ez... De rossz!

2009. máj. 6. 19:58
 3/4 A kérdező kommentje:
kb.1 évig jártam orvoshoz ,már mindenféle vizsgálatot csináltak.Az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetben kezelnek minden évben.Ez a nyirokkerringési zavar, dagad úgyh lehet h neked nem ez van ,de érdemes elmenned amit fent említettem!mert nekem ott segítettek.nekem bokaficamtól kezdödött,és most ott tartok h az egész lában dagad.Vaghyis a nyirokerek nem tudják szállítani a nyirokfolyadékot.ez felgyülemlik és azért dagad!Nekem is kell kompressziós harisnyát hordanom,és minden évben 2 hétig budakeszin vagyok ahol masszírozzák a felesleges nyirokfolyadélkot.és szokott segíteni!!ha kell adok tel számot is !!remélem segítettem!
2009. máj. 6. 20:30
 4/4 A kérdező kommentje:
ja!24 éves vagyok!és állítólag velem született betegség ez !a bokaficam hozta elő!!!már 6 éve így élek!!
2009. máj. 6. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!