Van valakinek nyirokkeringési zavara a lábában? Mert nekem van a bal lábamban. (legalább ezt mondják az orvosok! ) tünete:dagad a lábam és fáj mindig! Ha valakinek van ilyen betegsége írjon!
Szia!
Képzeld nekem 2 hete fáj a lábam, s már orvostól-orvosig küldtek, s már nagyon unom :-( Nekem nem dagad, csak fáj a hajlatban, a vádlim, a bokám... Írtak rá szorító harisnyát, ami nagyon jó, ér-tágító (Detralux-ot) gyógyszit szedek és Fraxiparine nevű injekcióval kell szúrnoma hasam, trombózis ellen!
Neked hogy deült ez a betegség ki?
Nekem állítólag vénás problémám van, jövő7en Bp-re kell mennem, hematológiai vizsgálatra!
Előző vagyok!
Csak annyit szeretnék még, hogy 25 éves vagyok, s nem akartam/-om elhinni, hogy vénás problémám van...
Voltam amúgy vérvételen, minden - lett, sőt még mélyvénás uh-on is,az sem mutatott semmit, egy másik doki mégis azt állítja vénás eredetű a problémám :-( Holnaptól betegállományban leszek, mert nem bírok így dolgozni :-(
Egyszerűen alig bírom kinyújtani a lábam, annyira feszül, bizsereg is olyankor, fura érzés! De semmit sem látni rajta, semmi duzzanat, puha, jól tapintható a lábam... Én sem értem, mi lehet ez... De rossz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!