Hogy néz ki a bélféreg?
A cicám is férges, és velem alszik, szóval tőle el tudtam kapni.
A székletemben láttam ilyen kis "csíkokat" tényleg, mint a cérna, de nem hosszúak, hanem nagyon-nagyon kicsik, és egyáltalán nem mozogtak. Lehettek ezek, vagy nem? Most férges vagyok vajon?Feleslegesen nem akarok háziorvoshoz menni, mert az is pénzbe kerül, meg vizsgálatokra sem szeretnék menni, főleg, ha semmi bajom..
Kajamaradvány is lehetett, amit láttam? Anyám aztmondta, hogy macskaszőr, bár nem nyalogatom a macskát, meg az nem is ilyen rövid:D
„A cicám is férges, és velem alszik”
Én már megmondtam párszor a véleményem ezzel kapcsolatban, jól le lettem pontozva.
Utolsó jól írja a kinézetét.
De fogytál is?
Hát én ilyen darabkákat sem "találtam" wc-zés után.
Tudom, hogy nem minden esetben látni sajnos:S Ahogy írta valaki, a viszketés fogyás után jön. Fogyni nem fogytam, csak viszkettem, de mondjuk ma egyáltalán nem éreztem.. Nem tudom, hogy mitől volt a viszketés, de úgy tűnik elmúlt..remélem tényleg elmúlt, és semmi bajom. Az elmúlt napokban túl sokat paráztam a férgekkel kapcs. Talán ma nem álmodok velük:D:s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!