Igaz hogy a Coca-Cola segít a hányinger ellen?
Figyelt kérdés
Néha néha hallottam róla de meg nem próbáltam ti mar probaltataok?Es ha igen hatasos volt?2011. okt. 21. 19:17
12/17 anonim válasza:
Nekem a háziorvosom mondta 😊 bár nekem mire mondta addigra már nem is volt rá szükségem
13/17 anonim válasza:
nekem a coca kóla nagyon bevált, mivel sokszor van hányingerem szoktam magammal vinni egy kicsit a suliba
de vigyázz, hogy ne szokj rá mert nagy mennyiségben káros a fogadnak;)
14/17 anonim válasza:
A coca cola, pepsi és hasonlóak nettó mérgek. Egy üveg sör viszont egészséges. Nem nem vagyok alkesz, és évi 3-4 sört iszom.
A Kóla biztos, hogy nem csillapít hányingert. Max a benne lévő szénsav büfögésre késztet ami miatt múlhat a hányinger. De erre jó az ásványvíz is.
15/17 anonim válasza:
A vizet, teát kihánytam, a coca cola segített. Úgyhogy igaz.
16/17 anonim válasza:
Nekem a Pepsi szokott segíteni, pont azért, mert szénsavas. Jól böfögtet és minden rendben van:D
17/17 anonim válasza:
Hát hatásos volt akkor amikor otthon lett hányingerem de akkor nem amikor kocsiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!