Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Milyen gyógyszereket szerezzek...

Milyen gyógyszereket szerezzek be?

Figyelt kérdés
Sajnos eljött az az idő amikor könnyen szert lelehet tenni egy kis megfázásra,náthára.amióta szültem az a problémám,hogy akárhányszor kapok el akár csak picike megfázást is,fáj a torkom ,folyik az orrom és ami a legrosszabb,hogy rögtön felmegy a lázam 39körülre és nem lehet lenyomni.se hűtőfürdő,se 1 szem algopiryn,semmi.ilyenkor mindig az ügyelet,algopiryn injekció.na ezt szeretném elkerülni.gondoltam beszerzek 1-2 erősebb lázcsillapítót vagy ilyesmit.a dokitól ezt nem kérdezem meg,mert ő azt vallja hogy nem kell lenyomni a lázat,mert a szervezet ezzel védekezik.ezzel egyet is értek,na de van egy kisfiam akit el kell látni napközben és nem tehetem meg azt ogy 39-40fokos lázzal feküdjek napokig.
2011. szept. 25. 13:37
 1/5 Oroszné Ibolya válasza:
A láz mindig egy reakciója a szervezetnek .Abban az orvosnak van igaza hogy valameddig jó hogyha nem vesz be lázcsillapítót ,de39Cfölött sokkal nagyobb bajt okoz a szervezetnek hisz fölhevül ami nagy gond a belsőszerveknek.Szerintem egy torokváladék tenyésztés kellene mivel visszatérő fertőzése van.Kitenyésztik azt a baktériumot ami a gondot okozza és megfelelő antibiotikumot írnak rá.
2011. szept. 25. 14:42
 2/5 anonim válasza:
Szia! Szerintem mindenképpen érdemes lenne inkább a megelőzésbe fektetni, és még a hideg időszak előtt megerősíteni az immunrendszered annyira, hogy ellen tudjon állni. Ma már elég jó immunerősítők kaphatók, szerintem érdemes szétnézni!
2011. szept. 26. 18:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Másodiknak adok igazat, szerintem is immunrendszert kell erősíteni, és nem gyógyszerekben gondolkodni.
2011. szept. 27. 09:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia! Ha van egy kis időd, nézd végig ezt a videót, elég jókat mond a pasi, meg a vitaminok is hasznosnak tűnnek, úgyhogy szerintem én is ki fogom próbálni. (Ne riasszon el, hogy 25 perc, először én is azt hittem, hogy nem fogom tudni végig hallgatni, de tök jó dolgok vannak benne)

http://www.youtube.com/watch?v=fuHKlRDCxX4

2011. szept. 28. 16:02
 5/5 anonim válasza:
Szia! Én megnéztem, szerintem is tök jó, csomó érdekes dolgot tudtam meg :) Mondjuk még nem hallottam ezekről az anti-aging cuccokról, de szerintem utána olvasok, szóval köszi az infót!
2011. okt. 4. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!