SOs. Mihez kezdjek a parlagfűallergiámmal?
Figyelt kérdés
nagyon rossz, mert rendkívül erősen reagál rá a szervezetem.Semmi energiám, az orrfújásra megy el minden erőm.Összeesnék már ha sétálnom kéne is.Aludni se tudok este miatta és már nagyon fáj a fejem is az állandó orrfújástól és tüsszentéstől. Levegőt is alig kapok, mert nemcsak az orrom dugult be, de a torkom is bedagadt.most infralámpával kezeltem magam, 1 fokkal talán jobb...de mi lesz ha suli lesz?semmilyen gyógyszer sem hat!és a kalcium se.Ti hogy bírjátok ezt?megköszönném, ha valaki tudna valami "csodaszert".2011. aug. 27. 18:56
1/1 anonim válasza:
Szteroidos orrcsepp és antihisztamin-tartalmú gyógyszer se hat?
Vagy kérj szteroidos injekciót. Úgy tudom, nem olyan vészesek (sőt, nem jelentősek) a mellékhatások, ha ritkán alkalmazzátok, ellenben sokkal jobban fogod érezni magad.
De ezeket nem itt fogjuk elmondani a gép előtt ülve, hanem az allergológusod. Ha nem segít a gyógyszer, szerintem mondd meg neki.
Kereshetsz privát orvost is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!