Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mit használjak arra, hogy...

Mit használjak arra, hogy visszatérjen a hangom?

Figyelt kérdés
3 napja beteg vagyok fáj a torkom is és a hangom szinte teljesen elment.
2009. ápr. 16. 19:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom, hogy sok méz az jó rá! Kerülni a szénsavas, fűszeres dolgokat! Nem szabad erőltetni a beszédet! Jobbulást!
2009. ápr. 16. 19:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2009. ápr. 16. 19:45
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy furán hangzik, de engem 3 nap alatt rendbetett!!! Igyál elalvás előtt egy bögre mézes tejet melegen (1 teás vagy kávéskanál méz egy bögre tejbe).

Jó még a fokhagyma is, és ha jártál dokinál, akkor tartsd be az utasításait, ha nem, és nem múlik el pár nap alatt, akkor menj el dokihoz.

2009. ápr. 16. 20:01
 4/4 anonim válasza:
Kíméld a hangszálaidat, gőzölj sós, vagy kamillás vízzel, semmi fűszer, semmi csípős (én a fokhagymát is oda sorolnám), se túl hideg, se túl meleg ételt ne egyél.
2009. jún. 10. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!