Hány % esélye van az embernek a túlélésre ha áttétes?
Figyelt kérdés
2011. aug. 20. 16:15
11/24 A kérdező kommentje:
Csak annyit mondott, hogy áttétes. Meg hogy valami terápiára kell majd járnia. De elmentem édesanyámhoz inkább. Otthagytam, láttam rajta, hogy most nincs kedve társalogni. :(
2011. aug. 20. 16:43
12/24 anonim válasza:
Az alkohol egész biztos nem hoz megoldást, sőt, hátráltatja a gyógyulást. Ha jó az orvos, ő tud segíteni, csak hallgatni kell rá. És nyitott szemmel járni, mert naponta vannak újabb kutatási eredmények, és újabb szerek, amik segíthetnek.
13/24 A kérdező kommentje:
Régen dohányzott, 7 éve, de akkor elég intenzíven. Most már rá sem tud nézni a cigarettára. Meg szereti a hasát, az tény, de nem látszik meg rajta. :(
2011. aug. 20. 16:47
14/24 anonim válasza:
Nagyon nem mindegy, hogy mi az elsődleges daganata, hol és mennyi áttéte van. Melanoma, hererák, agydaganat, más és más a prognózis, bár az áttét egyiknél sem jó jel.
15/24 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondta, hogy azért iszik, mert akkor nem gondol rá, de én ezt nem hiszem el neki. Már 1 hete nem láttam egyetlen őszinte mosolyt az arcán. :(
2011. aug. 20. 16:49
16/24 A kérdező kommentje:
Gyomor tájékán van neki állítólag. És elterjedt neki, azt mondja, hogy mindenhol van neki... de nála a mindenhol szó... mindig mást jelent. :(
2011. aug. 20. 16:50
17/24 A kérdező kommentje:
Jaj... én sem vagyok most százas... bocsának a szóismétlésekért. :(
2011. aug. 20. 16:52
18/24 A kérdező kommentje:
Ciszta van neki. Nagyon nem értek az ilyenekhez sajnos... :(
2011. aug. 20. 16:54
19/24 anonim válasza:
ÖÖÖÖÖ...szép ez a szám,de NE EZ JÁRJON A FEJEDBEN,hanem az,hogy a párod egészséges. Tervezgessétek a jövőtöket,futtasd vég a fejedben, hogy évek múltán mit fogtok majd HÁRMASBAN csinálni!!!
20/24 A kérdező kommentje:
Mondtam neki, hogy én nagyon bírom benne, hogy felépül, de nagyon önfejű sajnos... most meg aztán nagyon... :(
2011. aug. 20. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!