Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ez herpesz vagy nem?

Ez herpesz vagy nem?

Figyelt kérdés

van a szájam sarkában egy kisebb kiterjedésű piros folt, nem fáj, nem viszket. egy hónappal ezelőtt is kijött már, kenegettem elmúlt.

féléve egy buliban csókolóztam egy sráccal akinek ugyan ez volt felethetőleg a baja.eszerint akár herpesz is lehetne, de utána néztem a dolognak, és mondom nem fáj, meg viszket, és sűrű hólyagok sincsenek.

szerintetek? vagy inkább bőrgyógyász?

2011. aug. 18. 08:29
 1/3 A kérdező kommentje:
jó, igen tudom nem kellett volna összevissza smárolgatni, de akkor ebbe nem gondoltam annyira bele...
2011. aug. 18. 08:31
 2/3 anonim válasza:
Menj vele el bőrgyógyászhoz szerintem...Szerintem herpesz csak az immunrendszered nagy részét "kivédte" és csak egy piros folt keletkezett. Na jó, ez lehet hülyeség...:D
2011. aug. 19. 10:49
 3/3 anonim ***** válasza:

Elképzelhető, hogy herpesz vírus okozza, a tünetek nem mindenkinél egyforma intenzitásúak,pláne az gyanús, hogy írtad, hogy időről időre előjön, ami a herpes vírusok tipikus stratégiája. Rendszerint úgy működnek, hogy elkapod a fertőzést pl egy buliban aztán lehet hogy hetekig, hónapokig semmi, csak lappanganak, és várnak valami stresszre, pl egy vizsga, szakítás, egy influenza. Olyan időszakra, amikor le van gyengülve az immunrendszered és nem tud védekezni. Aztán ezt eljátsszák még párszor a következő néhány évtizedben.

Persze egy orvos véleménye mindíg hasznos :)

2011. aug. 20. 01:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!