Mit jelenthet ha sötétbarna hurutot köhögök fel?
Figyelt kérdés
Most kezdödött,kb 1 órája.Erösen köhögök melette.2011. aug. 17. 06:11
11/16 A kérdező kommentje:
17 miért?
2011. aug. 17. 06:32
13/16 anonim válasza:
Már megbocsássatok, de ez nem vicces. Lehet egyszerű megfázás, bár a sötétbarna cucc nagyon nem jelent jót, de lehet tüdőrák is. Ez a két véglet, közötte még vannak fokozatok.
A szexhez nincs köze, meg nyálkahártyához sem.
A hurut (a köhögéssel) a légcsőből meg a hörgőkből jön.
Oda nem jut le semmi, mert a nyelőcső tök máshol megy. Ha a légcsövedbe kerül valami, köhögni kezdesz, ha ki tudod köhögni, akkor túléled, ha nem, akkor megfulladsz. Ezt hívják félrenyelésnek.
14/16 anonim válasza:
alkalmi dohányos vagyok, néha én is szoktam köhögni ilyen barna valamit de csak akkor miután dohányzom, egyébként nem szoktam. de gondolom ez csak a cigifüst ami lerakódik a tüdőbe vagy a légcsőbe..
15/16 A kérdező kommentje:
Amugy 20 percel a kérdés kiírása után elmúlt.
2011. aug. 17. 13:43
16/16 anonim válasza:
jól van hál ' istennek semmi baj. miért kell mindjárt rákkal riogatni nem értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!