Herpesz elmúlasztható kevesebb mint 48óra alatt?
Köszönöm a gyors választ! :(((((((((((((((((((((((((((((((((
Nincs elég bajom?!Mindjárt sírva fakadok:(((((((((((((((((((((
Nem tudom, mert nem nagyon jellemző rám a herpesz. maga az ajak seb nem igazán jön ki, inkább a nyirokcsomó duzzanat jellemző rá. Annyival talán jobb, hogy nem éktelenkedik a számon a seb, de olyan mintha állon vágott volna valaki. Így nekem az aloevera kaktusz nedve tökéletesen használ.
Páromra volt jellemző az akár hetente megjelenő herpesz. Ő zoviraxal kenegette. Ezzel se múlt szerintem semmivel se gyorsabban. Vannak ezek a tapaszok. Patikában vehetsz. lehet, hogy hülyeség, de ha nagyon zavar kipróbálnám, talán valamit javít a helyzeten egy megfelelően takaró rúzzsal. Persze ha lány vagy :) azért készülj fel arra, hogy ezek a patikában kapható krémek, láthatatlan tapaszok nem olcsóak.
Tudosítás:
megjöttem a gyógyszertárból,20perc nyitáskésés utána, bunkó paraszt a kiszolgáló jutott, aki semmiről nem tud semmit, hát az ilyen patikus forduljon fel :@ Többet oda se megyek...Végül vettem zoviraxot és herpach tapaszt érzésem szerint jó drágán, majd 4500Ft-ot fizettem. Nah mind1, csak múljon el...szurkoljatok értem :(:(:(
Jaa még 2 dolog, úgy tünik nagy hiba volt az óránkénti kenegetés, leázott a hólyag és jelenleg nyilt seb :S
Plusz Kelemen Annácska jelenleg max jelenthet nekem....
Szerintem az egyébként is így lett volna. Az nem szárad rá, hanem kifakad és akkor lesz rajta egy sebszerűség. Írtam, hogy nem olcsó mulatság a dolog.
Jobbulást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!