Mikor kezd el hatni a Vermox? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Cérnagiliszta miatt tegnap reggel és este is vettem be egy Vermoxot, illetve ma reggel egyet. Kb. 16-21óráig nem leszek itthon, ezért kellemetlen lenne, ha hasmenést okozna. Valaki meg tudná mondani, hogy már hatnia kellett volna? Vagy hogy működik ez? A hasam reggel óta fájdogál.2011. júl. 29. 14:08
1/5 anonim válasza:
A gyógyszer a petékre hat. 7 nap múlva meg kell ismételni a szedést. Úgy tudom, egyet kell az első nap, egyet egy hét múlva kell bevenni. Nem okoz hasmenést. Ha mégis hasmenésed van, azt a férgesség okozza, és a hasfájást is.
2/5 A kérdező kommentje:
A háziorvosom sem százas akkor...Azt mondta, reggel este 3 napig 1 szem, majd 2 hét múlva elég egyesével szedni 3 napig. Most akkor már 1 szem is hatásos? Jézus...
2011. júl. 29. 14:17
3/5 anonim válasza:
Figyelj, én mikor nekem volt ilyen, így kellett szedni. A legjobb, ha megnézed a betegtájékoztatót vagy megkérdezel egy gyógyszerészt.
4/5 A kérdező kommentje:
Undorító "betegség" ez...lehet azért is fáj, mert idegbeteg vagyok miatta...De mindenképp érdeklődök, még ma
2011. júl. 29. 14:21
5/5 anonim válasza:
Igen, tudom, nekem is undorító volt. /örülj, hogy nem orsóféreg, mert az jóval nagyobb!!!/ Gyógyulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!