Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mit jelent ha sarga a szeklete...

Mit jelent ha sarga a szekletem? Mar 5 napja sarga es nagyon eros a szaga. Mi bajom lehet?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 4. 15:27
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel irány a doki!
2009. ápr. 4. 15:31
 2/9 A kérdező kommentje:
De mire szamithatok? Sulyos lehet?
2009. ápr. 4. 15:37
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Sárga széklet esetén, nem emészted meg rendesen a kaját, gyorsan átfut az emésztőrendszereden. Kerüld a bormentát, a zsíros ételeket, az alkoholt, a kávét és a csokit!
2009. ápr. 4. 15:44
 4/9 anonim ***** válasza:
Vmiféle emésztőszervi rendellenességed lehet, ha hígabb a széklet, akkor lehet gyulladás és fertőzés is. majd az orvos megmondja pontosan.
2009. ápr. 4. 15:47
 5/9 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy a szuleim nevetsegesnek talaljak hogy meg a szekletem szinet is megfigyelem es szerintuk teljesen normalis, de en tudom hogy maskor nem volt ilyen.
2009. ápr. 4. 15:56
 6/9 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem hülyeség, hogy a székleted színét néha jobban megfigyeled! ez ugyanolyan, mint amikor az ember a fogait is megnézegeti alaposabban a tükörben.

ha a szüleid nem vesznek komolyan, akkor se hanyagold el a dolgot. ha elmúltál 14, te is nyugodtan felkereshetsz egy orvost! először menj a háziorvoshoz, és mondd el neki a panaszodat, majd ő beutal olyan szakorvoshoz, aki az emésztőrendszer gondjaival foglalkozik. hány éves vagy?

2009. ápr. 4. 16:05
 7/9 A kérdező kommentje:
17 eves vagyok, de ugyis elmegyek a dokihoz ha holnapig nem mulik el akkor hetfon megyek.
2009. ápr. 4. 16:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Azért én megkockáztatnám, hogy egyelőre nem kell orvoshoz rohanni. Valóban fontos lehet a színe, de 17 évesen ha nincs durva hasmenésed akkor ne aggódj túlzottan. Legfeljebb vmi virusos gyomor-bélhurut lehet, pár nap alatt elmúlik. Addig egyél könnyen emészthető ételeket (zsíros, fűszeres, puffasztó, tejtermék kilőve). De pl. a feketecsokoládé segít megfogni a székletet. Ha sok és híg, ne adj' isten vízszerű székleted van, akkor gyanús bakteriális fertőzésre, akkor viszont orvosi segítségre van szükséged.
2009. ápr. 4. 17:30
 9/9 anonim válasza:
Nem szedtel elotte valamilyen antibiotikumot?Mert nekem azota olyan kb 3 honapja.Irtak hogy lehet tole de meddig tart meg?Neha normalis de soxor visszater.Lehet epetol is.De nekem fix hogy az antibiotikum utan jott ki.
2011. dec. 14. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!